نمونه دادخواست صدور دستور موقت مبنی بر جلوگیری و منع ادامه عملیات ساختمانی
نمونه دادخواست صدور دستور موقت مبنی بر جلوگیری و منع ادامه عملیات ساختمانی
یکی دیگر از خدمات مجموعه حقوقی هموکیل بخش دادخواست می باشد که با در نظر گرفتن موضوعات و موارد حقوقی پیش آمده برای همراهان عزیز مجموعه هموکیل حاضر به قبول دعاوی مطروحه و تهیه و ارائه ی دادخواست می باشد.
نمونه دادخواست نحوه ی ارائه نمونه دادخواست صدور دستور موقت
در تصویر پایین یک نمونه دادخواست در خصوص صدور دستور موقت مبنی بر جلوگیری و منع ادامه عملیات ساختمانی آورده شده است.
دستور موقت مبنی بر جلوگیری و منع ادامه عملیات ساختمانی
قانونگذار در قانون آیین دادرسی مدنی نهادی به نام نهاد دستور موقت را پیش بینی نموده است.باتوجه به اینکه ممکن است از زمان طرح دعوی تا به سرانجام رسیدن ان مدت زمان زیادی سپری شود و در این اثنا امکان دارد حقوق خواهان از بین برود قانونگذار در قانون ایین دادرسی مدنی اقدام به تاسیس نهاد دستور موقت نموده است و به خواهان این اجازه را می دهد در صورتی که موضوع خواسته دعوی ایشان فوریت داشته باشد و به بیان دیگر در معرض تضییع قرار داشته باشد اقدام به توقیف یا منع خوانده از انجام کار معین را نماید.به طور مثال: همانطور که در دادخواست بالا اشاره شده است خواهان دعوی بر خلاف قرارداد ساخت عمل نموده است و در صورتی که خواهان بخواهد منتظر صدور رای دادگاه باشد قطعا به او ضرر جبران ناپذیری وارد می شود.
شرایط صادر نمودن دستور موقت جلوگیری از ادامه عملیات ساختمانی توسط دادگاه
1)در معرض تضییع قرار داشتن موضوع خواسته و احراز فوریت آن توسط دادگاه
2)پرداخت نمودن خسارات احتمالی توسط خواهان در صندوق دادگستری ؛با این توضیح که امکان دارد در پایان دادرسی بنا به هر دلیلی دادگاه حقی را برای خواهان متصور نباشد و به بیان دیگر در خصوص موضوع دعوی دادگاه اقدام به صدور حکم بر بی حقی خواهان نماید در این صورت با توجه به اینکه در این فرایند خوانده از انجام عملی منع شده یا مال او به موجب دستور موقت توقیف شده است امکان دارد از این رهگذر به او ضرری وارد شده باشد در صورت اثبات ورود ضرر از محل تودیع خسارت احتمالی توسط خواهان خسارت به خوانده پرداخت خواهد شد.
3)خواهان می تواند تقاضای دستور موقت را هم زمان با خواسته ی اصلی مطرح کند یا انکه ابتداُ دستور موقت را مطرح کند و سپس اقدام به طرح دعوای اصلی در دادگاه کند.ولی می بایست خواهان نهایتا ظرف مدت بیست روز از تاریخ دستور موقت اقدام به طرح دعوای اصلی نماید در غیر این صورت از دستور موقت رفع اثر می شود.
مزایای گرفتن وکیل برای صدور دستور موقت متوقف کردن عملیات ساختمانی
الف)وکلا به عنوان متخصصان حقوقی، از زمانبندی و نحوه ارسال اطلاعات آگاهی کامل دارند. و میتوانند برای شما در جلوگیری از مشکلات قضایی و صرف هزینههای اضافی بسیار مفید باشد.
ب) به علت پیچیدگیهای امور حقوقی و قضایی ، ضرورت داشتن و همراهی یک وکیل خبره در روند دادرسی بیش از پیش احساس می شود.
پ)حضورمتخصصین در حوزه ی حقوق و وکالت که آگاهی کاملی از قوانین کشور، رویه قضایی، و ...دارند، در کنار طرفین دعوا تا حد بسیار زیادی می تواند از تنشهای روانی اصحاب دعوا کاهید و روند دادرسی را تسریع و به دلیل اگاهی از قوانیناز اتلاف وقت جلوگیری نمود.
ت) حضور وکلای دادگستری، منجر به دادرسی منصفانهتر برای اصحاب دعوا رقم خواهند زد.
نتیجه گیری
دادخواست فوق الذکر نمونه ای از تقاضای دستور موقت جهت جلوگیری و منع عملیات ساختمانی است که در ان سازنده بر خلاف تعهدات قراردادی خود عمل نموده است با توجه به پیچیدگی هایی که حوزه ی مشارکت در ساخت دارد به کاربران گرامی توصیه می گردد قبل از هر اقدامی با یک وکیل متخصص در این حوزه مشورت نماید.مجموعه ی حقوقی هموکیل با دارا بودن وکلای متخصص مجرب در زمینه های، کیفری، حقوقی، ثبتی، ملکی و... آماده ی خدمت رسانی به شما عزیزان می باشد.
اولین کسی باشید که نظر می دهید.