نمونه شکوائیه در خصوص مزاحمت برای بانوان
نمونه شکوائیه در خصوص مزاحمت برای بانوان
در ماده ۶۱۹ قانون مجازات اسلامی جرم مزاحمت برای بانوان پیش بینی شده است: «هرگاه شخصی در اماکن عمومی یا معابر به حقوق بانوان تعرض نموده یا اسباب مزاحمت اطفال یا بانوان را فراهم آورد و یا با الفاظ و حرکات مخالف شئون و حیثیت به آنان توهین کند ، به حبس از دوماه تا شش ماه و تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهد شد»ما در این نوشتار به بررسی مختصر جرم مزاحمت برای بانوان پرداخته و نمونه ای از شکوائیه برای در خصوص مزاحمت برای بانوان و خانم ها را در این مقاله منتشر کردیم.
جرم مزاحمت برای بانوان
با توجه به اینکه نا امن کردن فضا برای زنان، بیش از سایر اقشار جامعه نیازمند حمایت کیفری می باشد،قانون این جرم را پیش بینی و برای آن مجازات تعیین نموده است.جرم مزاحمت بانوان و اطفال از جمله جرائم دارای حیثیت عمومی است . به این معنا که گذشت شاکی به عنوان تخفیف مجازات یا تبدیل آن به مجازات دیگری که مناسب به حال متهم باشد مورد استفاده ی دادگاه قرار میگیرد.
مصادیق مزاحمت و تعرض به بانوان و کودکان
از جمله مصادیق مزاحمت زنان می توان به مزاحمت های خیابانی، رفتار های کلامی و غیر کلامی که دارای ماهیت توهین آمیز ( مانند توهین ، هتک حرمت ، مزاحمت تلفنی ، کنایه زدن، فریاد کشیدن، خیره شدن ،تعرض فیزیکی ، و در حالت کلی تمامی رفتار های زننده ای که احساس ناامنی را به زنان) در مکان های عمومی و معابر دهد را شامل می شود. تنه زنی، متلک پرانی و اعمال غیر اخلاقی در مجامع عمومی و نظایر آن به طور لفظی و غیر لفظی از مصادق مزاحمت خیابانی است که مرتکب جرم با حرکات و اعمال توهین آمیز موجب هتک حرمت زن یا کودک می شود.
شرایط تحقق جرم مزاحمت برای بانوان
1) ایجاد مزاحمت یا تعرض به زنان و کودکان در اماکن عمومی یا معابر
2) ارتکاب عمل توهین امیز با الفاظ یا حرکات خلاف شئون آنان
3) احراز سونیت و قصد توهین و مزاحمت: با وقوع عمل توهین آمیز یا ایجاد مزاحمت از طرف مرتکب، وجود قصد مجرمانه مفروض خواهد بود.
راه های اثبات جرم مزاحمت بانوان
2.اقرار
3.وقوع جرم در منظر نیروی انتظامی
4.استناد به فیلم های ثبت شده در دوربین های مدار بسته شهری و غیر
نحوه طرح شکایت مزاحمت برای بانوان و اطفال
شما میتوانید با طرح شکوائیه با عنوان مزاحمت برای بانوان و یا اطفال در معابر یا مکان عمومی نسبت به مجازات مجرم اقدام نمایید. در شکوائیه باید ادله ی اثبات ادعای خود را ذکر کرد.با توجه به دشوار بودن اثبات این مدعا پیشنهاد ما به شما این است که از تجربیات وکیل کیفری در این زمینه استفاده نمایید.
یک نمونه دادخواست شکوائیه در خصوص ایجاد مزاحمت برای خانم ها
در تصویر زیر نمونه ای شکوائیه در خصوص ایجاد مزاحمت برای بانوان آمده است.
با توجه به پیچیدگی اثبات مزاحمت برای اطفال و بانوان در قانون بهتر است برای طرح این دعوی در دادسرا ،از وکیل زبده در این زمینه کمک بگیرید تا بتوانید در این دعوی با موفقیت رای به نفع خود اخذ نمایید.مجموعه ی حقوقی هموکیل با بیش از 10 سال سابقه در تمامی زمینه ها اماده خدمت رسانی به شما عزیزان می باشد. اگر نیازمند به وکلای متخصص جهت تنظیم دادخواست می باشید بر روی لینک کلیک کنید و سپس شماره تلفن خود را وارد نمایید، تا وکلای متخصص بلافاصله با شما تماس بگیریند و راهنمای شما باشند.
اولین کسی باشید که نظر می دهید.