وکیل طلاق از مشاوره تا خدمات

وکیل طلاق از مشاوره تا خدمات

دپارتمان هموکیل

وکیل طلاق از مشاوره تا خدمات

به دلایل مختلف افراد در زندگی مشترک خود به این نتیجه می رسند که دیگر امکان ادامه دادن زندگی مشترک وجود ندارد. گاهی اوقات زوجین در خصوص جدایی اختلاف نظر دارند به طور مثال مرد موافق با انجام طلاق نمی باشد یا برعکس زوجین بر سر جدایی با یکدیگر تفاهم دارند و یا گاهی اوقات محل مناقشه بین زوجین حقوق مالی زن می باشد به نحوی که زن علاوه بر طلاق مهریه خود را نیز می خواهد. در نوشتار وکیل طلاق از مشاوره تا خدمات سعی داریم انواع طلاق را به زبان عامیانه به مخاطبین محترم توضیح دهیم. 

سرفصل های مهم مقاله بهترین وکیل طلاق به شرح زیر می باشد:

مشاوره وکیل در پروند های تقاضای طلاق از سوی زن

در صورتی که زن قصد طلاق از همسرش را داشته باشد ولی همسرش مخالف این جدایی باشد می بایست برای تقاضای طلاق خود دلیل قانونی اقامه کند تا بتواند از همسر خود جدا شود.

منظور از دلایل قانونی برای طلاق زن چیست؟

در ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی قانونگذار برخی از دلایلی را که موجب طلاق برای زن می شود را نام برده است در زیر به بررسی این ماده می پردازیم :

تقاضای طلاق از سوی زن به جهت ترک زندگی مشترک از سوی مرد

در مقاله طلاق به درخواست زوجه به دلیل ترک منزل زوج بصورت مفصل به این موضوع پرداختیم. در بند یک ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی آمده است «ترک زندگی خانوادگی توسط زوج حداقل به مدت شش ماه متوالی و یا نه ماه متناوب در مدت یک سال بدون عذر موجه» در صورتی که مرد بدون عذر موجه اقدام به ترک زندگی نماید با توجه به شرایطی که در بالا بیان شد زن می تواند درخواست طلاق خود را در دادگاه مطرح سازد ولی نکته ای که در این خصوص بسیار مهم می باشد نحوه اثبات ترک منزل می باشد چون زن می بایست این ادعا را که مرد اقدام به ترک منزل نموده است را اثبات کند و صرف ادعای زن کفایت نمی کند چرا که مرد در صورت حضور در جلسه می تواند این ادعا را رد کند.

چگونه زن می تواند ثابت کند که مرد اقدام به ترک زندگی مشترک نموده است؟

در صورتی که مرد به طور مثال در خارج از کشور باشد به مدت شش ماه متوالی یا نه ماه متناوب در یک سال زن می تواند از دادگاه تقاضای استعلام از اداره گذرنامه نماید چرا که در آن اداره تاریخ ورود و خروج مرد به طور کامل مشخص می باشد. یا اگر مرد در کشور می باشد ولی به محل زندگی مشترک مراجعت نمی نماید زن می تواند اقدام به تهیه استشهادیه محلی در این خصوص نماید. باید گفت بسته به هر مورد راه حل جداگانه خود را دارد.

مشاوره وکیل در پرونده های تقاضای طلاق به علت معتاد بودن مرد

در مقاله  طلاق به علت اعتیاد زوج  بصورت مفصل به این موضوع پرداختیم در بند دوم ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی آمده است «اعتیاد زوج به یکی از انواع مواد مخدر و یا ابتلا وی به مشروبات الکلی که به اساس زندگی خانوادگی خلل وارد آورد و امتناع یا عدم امکان الزام وی به ترک آن در مدتی که به تشخیص پزشک برای ترک اعتیاد لازم بوده است» در این بند نیز مهم این است که زن بتواند معتاد بودن مرد را اثبات کند که از طریق آزمایش خون این موضوع قابل اثبات است.

منظور از این که اعتیاد به اساس زندگی خلل وارد آورد در ماده ۱۱۳۰ چیست؟

بدین معنا می باشد که اعتیاد مرد باعث شده باشد که ادامه زندگی مشترک دیگر امکان پذیر نباشد به طور مثال فردی را در نظر بگیرید که روزی هشت ساعت مشغول ساختن خود است و مابقی روز خمار است و اصلا دیگر این مرد سرکار نمی رود این نوع اعتیاد به اساس زندگی مشترک خلل وارد می سازد.

مشاوره وکیل در پروند های تقاضای طلاق زن به جهت محکومیت به زندان مرد

با توجه به بند سوم ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی که بیان می دارد «محکومیت قطعی زوج به حبس پنج سال یا بیشتر».

در صورتی که مرد به حبس تعزیری درجه پنج به بالا محکوم شود به موجب آن زن می تواند تقاضای طلاق خود را در دادگاه مطرح سازد.

سوال: در صورتی که مرد محکوم به زندان شده باشد ولی کمتر از پنج سال باشد تکلیف چیست؟

پاسخ: زن با توجه به بند سوم ماده ۱۱۳۰ نمی تواند درخواست طلاق را مطرح سازد ولی شاید از باب عسر و حرج بتواند دعوی خود را مطرح نماید.

تا رسیدن به نتیجه مطلوب در کنار شما هستیم

مشاوره وکیل در پرونده های تقاضای طلاق زن به جهت ضرب و شتم

در صورتی که مرد اقدام به کتک زدن همسر خود نماید با توجه به بند چهارم ماده ۱۱۳۰ که بیان می دارد « ضرب و شتم یا هرگونه سوءرفتار مستمر زوج که عرفاً با توجه به وضعیت زوجه قابل تحمل نباشد» پس در صورتی که مردی همسر خود را کتک بزند و زن بتواند این موضوع را اثبات نماید زن به استناد این بند می تواند اقدام به طرح دعوی نماید.

زن چگونه می تواند در دادگاه خانواده اثبات نماید که همسرش او را کتک می زند؟

در صورت ضرب و جرح از سوی مرد زن می بایست اقدام به طرح شکایت کیفری ضرب و جرح در دادگاه کیفری نماید و دادگاه کیفری با ارجاع خانم به پزشکی قانونی و روند تحقیقات و رسیدگی در مورد ضرب و جرح اقدام به صدور رای می نماید و در رای کیفری که خانم دریافت نموده است می تواند این رای را دلیل برای طلاق خود قرار دهد.

مشاوره وکیل در پرونده های تقاضای طلاق زن به جهت بیماری شوهر 

با توجه به بند پنجم ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی که بیان می دارد «ابتلای زوج به بیماری‌های صعب‌العلاج روانی یا ساری یا هر عارضه‌ی صعب‌العلاج دیگری که زندگی مشترک را مختل نماید» باید بدانید که ابتلاء به هر بیماری موجب ایجاد شدن حق طلاق برای زن نمی شود اول از همه باید بدانید که بیماری باید صعب العلاج باشد تا زن بتواند اقدام به جدایی نماید.

منظور از بیماری صعب العلاج شوهر چیست؟

منظور این است که مرد دچار بیماری شده باشد که راه درمان آن نادر باشد و مرد دچنان دچار بیماری شده باشد که دیگر توانایی اداره کردن زندگی مشترک را نداشته باشد ، توصیه می شود مقاله وضعیت بیماری زوجین در فسخ نکاح و طلاق را مطالعه نمایید.

منظور از تقاضای طلاق از سوی زن به جهت عسر و حرج چیست؟

مواردی که در ماده ۱۱۳۰ بیان شد از باب مثال بوده است و هر علتی که باعث شود برای زن امکان زندگی مشترک وجود نداشته باشد و برای قاضی دادگاه هم این موضوع ثابت شود زن می تواند اقدام به جدایی نماید به طور مثال زوجین با گذشت چندیدن سال بچه دار نشوند یا بین زوجین هیچ گونه رابطه جنسی وجود نداشته باشد و..... به این موارد تقاضای طلاق از سوی زن به جهت عسر و حرج عسر و حرج می گویند.

بهترین وکیل برای تقاضای طلاق از سوی زن

مجموعه هم وکیل نگاه کاملا تخصصی به موضوعات حقوقی دارد به نحوی که با گرد هم آوردن بهترین و متخصص ترین وکلا در هر حوزه ای اقدام به ارائه مشاوره حقوقی به کاربران خود می نماید پس اگر نیاز به دریافت مشاوره در این زمینه را دارید می توانید با مراجعه به سایت هم وکیل اقدام به دریافت مشاوره تخصصی در حوزه طلاق به درخواست زن نمایید.

مشاوره وکیل در پرونده های تقاضای طلاق از سوی مرد

با توجه به قانون و شرع حق طلاق در حقوق ایران با مرد می باشد و مرد می تواند بدون هیچ گونه دلیلی اقدام به طلاق دادن همسر خود نماید اما باید دانست که اگر مرد بدون علت اقدام به طلاق دادن همسر خود نماید موظف به شرط تنصیف اموال می باشد.

 منظور از شرط تنصیف اموال چیست؟

در صورتی که مرد بدون علت قصد طلاق دادن همسر خود را داشته باشد به موجب حکم دادگاه در هنگام انشاء رای طلاق دادگاه موظف است تا نصف اموال مرد را که در دوران زوجیت حاصل شده است را علاوه بر مهریه به زن بدهد پس در طلاق بدون علت مرد هم باید مهریه بپردازد و هم نصف اموالی را که در دوران زوجیت ایجاد شده است را به زن انتقال دهد.

تا زمانی که مهریه زن داده نشود امکان اجرای صیغه طلاق توسط مرد وجود ندارد. 

باید بدانید شرط اینکه امکان اجرای صیغه طلاق در دفترخانه انجام شود این است که حقوق مالی زن که شامل مهریه ، نفقه ، در صورت برخورداری شرط تنصیف دارایی است پرداخت شود یا ترتیبی برای پرداخت ان داده شود به طور مثال اگر در رای دادگاه آورده می شود مهریه خانم ۲۰۰ عدد سکه تمام بهار آزادی می باشد که می بایست به خانم پرداخت شود در صورتی حکم بر طلاق در دفاتر طلاق جاری می شود که آقا مهریه را پرداخت نموده باشد.

آیا امکان قسطی نمودن مهریه در صورتی که مرد بخواهد همسر خود را طلاق دهد وجود دارد؟

پاسخ: در صورتی که مرد بخواهد مهریه خانم را به طور اقساط پرداخت کند می بایست هم زمان با طرح دعوی طلاق می بایست اقدام به طرح دعوی اعسار از پرداخت مهریه به صورت یکجا نماید، دادگاه در صورتی که دعوی اعسار مرد را وارد تشخیص دهد حکم به پرداخت اقساطی مهریه خواهد داد.

 

بهترین وکیل برای طلاق به درخواست مرد

همانطور که در بالا به تفضیل بیان شد، درست است که مرد می تواند بدون دلیل اقدام به طلاق دادن همسر خود نماید، اما باید گفت طلاق بدون علت می تواند برای مرد دارای تبعات مالی بسیاری باشد ما به شما توصیه می نماییم با توجه به تخصصی بودن موضوعات حقوقی با وکلای متخصص حقوق خانواده هم وکیل اقدام به دریافت مشاوره نمایید. تا بتوانید بهترین تصمیم را اتخاذ نمایید.

مشاوره وکیل در پرونده های طلاق توافقی 

همانطور که از اسمش پیدا است در طلاق توافقی زوجین می بایست در خصوص تمامی مسائل ازجمله مهریه، ‌حضانت فرزندان مشترک، نفقه و.... توافق داشته باشند. و در صورتی که حتی در خصوص کوچک ترین موضوعات هم بین زوجین اختلاف نظر وجود داشته باشد امکان اجرای طلاق توافقی وجود ندارد. نکته ای دیگر که وجود دارد این است که در طلاق توافقی زن و مرد در زمان تقدیم دادخواست تا روز جلسه دادگاه و سپس اجرای حکم طلاق توافقی در دفتر خانه می بایست کنار هم حضور داشته باشند و در صورتی که به طور مثال رای قطعی مبنی بر طلاق توافقی صادر گردد ولی مرد در دفترخانه جهت اجرای رای طلاق حضور پیدا نکند زن با این رای نمی تواند بدون حضور مرد طلاق بگیرد.

آیا برای انجام طلاق توافقی نیاز است که وکیل داشته باشیم؟

وکیل در پروسه طلاق توافقی در موارد زیر می تواند به موکل خود کمک کند 

۱-محور توافقات مرد و زن در خصوص مسائل مالی و غیر مالی را به طور حقوقی مشخص نماید. 

۲-اگر یکی از زوجین بخواهد اختلال در روند طلاق توافقی ایجاد کند و مانع اجرا شدن رای طلاق شود وکیل متخصص در حوزه خانواده می تواند تمهیداتی بیاندیشد که جلوی این گونه اقدامات را بگیرد. 

۳-پروسه انجام طلاق توافقی اگر از سمت زوجین صورت پذیرد کمی طولانی مدت خواهد شد ولی وکیل متخصص در حوزه طلاق توافقی به جهت اگاهی نسبت به قوانین و مراحل اداری می تواند این فرآیند را کوتاه تر نماید.

بهترین وکیل برای انجام طلاق توافقی را چگونه پیدا نماییم؟

شما با مراجعه به سایت هم وکیل و ثبت درخواست خود به راحتی می توانید بهترین وکیل در حوزه خانواده را پیدا نمایید تا پروسه طلاق توافقی را برای شما در سریع ترین زمان ممکن و با کمترین آسیب حقوقی به سرانجام برساند .پس هم اکنون به سایت هم وکیل مراجعه نمایید و درخواست مشاوره خود ثبت نمایید.