نمونه لایحه دفاعیه تجدید نظر خوانده به دادگاه تجدید نظر استان

نمونه لایحه دفاعیه تجدید نظر خوانده به دادگاه تجدید نظر استان

آتنا شفیعی

نمونه لایحه دفاعیه تجدید نظر خوانده به دادگاه تجدید نظر استان

بعد از صدور رای در دادگاه نخستین (بدوی)، هرگاه طرفین دعوی به رای صاده از دادگاه نخستین اعتراضی داشته باشند با ضمیمه نمودن دلائل و نکات در لایحه ی تجدید نظر خواهی، رای صادره از دادگاه نخستین در دادگاه تجدید نظر خواهی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

ما در این نوشتار به بررسی نمونه ای از لایحه ی دفاعیه  تجدیدنظر خوانده در دادگاه  تجدیدنظر پرداخته ایم. 

 

 

لایحه دفاعیه ی تجدید نظرخواهی چیست؟

لایحه تجدید نظر خواهی، درخواست مکتوبی می باشد که شخص پس از صادر شدن رای بر پرونده و مورد دعوی، به منظور اعتراض بر حکم صادره اقدام به نوشتن و تنظیم آن می کند. راه های اعتراض به رای دادگاه در قالب های چون واخواهی، فرجام خواهی، اعتراض ثالث و اعاده دادرسی و لایحه تجدید نظر خواهی است.

اطلاعات مردم در رابطه با دادگاه تجدید  نظر کافی نمی باشد بدین صورت که  برخی تصور می کنند  که بعد  از ارسال لایحه تجدید نظر خواهی میتوانند خواسته خویش را اعلام نمایند بلکه دادگاه تجدید نظر تمام مراحل رسیدگی و جزئیات را مجدد مورد بررسی قرار می دهد وحتی  اینگونه می انگارند که نیاز است مجدداً  شهود را دعوت نمایند (برای  اظهار شهادت) در حالی که ممکن است. 

برخی از موارد بالا  را دادگاه تجدیدنظر با توجه به وظیفه ذاتی خود  بررسی کرده، اما رسیدگی مجدد به موضوع پرونده و رسیدگی بعد از ارائه خواسته جدید به از وظایف دادگاه های تجدید نظر نمی باشد. 

در صورتی که در  دادگاه بدوی شرکت نکرده اید و وکیل نفرستاده اید و لایحه دفاعیه در دادگاه بدوی ارائه نداده اید به امید اینکه با ارائه لایحه تجدید نظر خواهی رای را، به نفع خویش تغییر خواهید داد، امری  صحیح نمی باشد و نمیتوان انتظار بررسی ماهیت پرونده را از دادگاه تجدید نظر خواهی بطور مطلق تقاضا نمود و دادگاه های تجدید نظر فقط رای صادره را مورد برررسی شکلی قرار میدهند.

 

ثبت لایحه دفاعیه د ردادگاه تجدید نظر 

ثبت  لایحه دفاعیه تجدیدنظرخواهی در امور حقوقی و کیفری، تفاوتی با هم نداشته و باید نکات زیر را مورد توجه قرار میگیرد.

الف) در شرایطی که فرد، دادخواست تجدیدنظر و نمونه لایحه تجدیدنظر خود را، تهیه کرده و فایل آماده ی آن را همراه داشته باشد. و  مدارک لازم، اعم از نام کاربری و رمز عبور سامانه ثنا، مدارک هویتی، رای دادگاه نخستین  و مدارک دلایل و منضماتی که قصد ضمیمه نمودن ان  به لایحه دفاعیه را دارید، آماده نمایید؛

ب) شخص باید، جهت ارسال نمونه لایحه تجدیدنظرخواهی و دادخواست تجدیدنظر خود به دادگاه،  مدارک مذکور لازم و لایحه و دادخواست را در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، به ثبت رسانده و  هزینه دادرسی را پرداخت نمایید  و با ثبت در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی لایحه و دادخواست تجدید نظر خواهی شما به دادگاه تجدید نظر مورد نظر ارسال می شود.

 

نمونه لایحه دفاعیه تجدید نظر

در تصویر پایین نمونه ای لایحه ی دفاعیه تجدید نظر خواند در دادگاه تجدید نظر استان آورده شده است که مطابق آن به رای دادگاه بدوی اعتراض وارد شده است و از این دادگاه تقاضای رسیدگی مجدد می نمایند.

 

 

 

 

 

 

 

مزایای گرفتن وکیل جهت تنظیم لایحه ی تجدید نظر خواهی 

مجموعه ی حقوقی هموکیل آمادگی کامل در عقد  قرارداد وکالت با موکلین  و کاربران محترم را دارد و  هرگونه دادخواست و یا نگارش لایحه تجدید نظر خواهی را بر طبق  با موازین قانونی و با استفاده از تجربیات وکلای پایه یک دادگستری به مراجع قضایی صالح تقدیم می  نمایند و با بررسی و مطالعات موارد و پرونده های حقوقی و کیفری اصولی ترین و عملی ترین لوایح را تنظیم  نموده و  به دادگاه تجدید نظر استان تحویل نمایید.همانطور که در سایر نوشتار ها نیز اشاره نمودیم گرفتن وکیل و سپردن امور حقوقی به کاردان خود در این زمینه (وکلای متخصص هم وکیل) تاثیر بسزایی در اخذ رای به نفع شما خواهد داشت زیرا علم و دانش و تجربه ی وکیل باعث میشود تا روند امور حقوقی و پرونده ی شما به سبب علم وی تسریع یابد.

توصیه ی ما به شما این است در رابطه با مشکلات حقوقی خود با وکلای برجسته در تهران از مجموعه ی حقوقی هموکیل در ارتباط باشید.

 

نمونه رای دادگاه تجدیدنظر با حضور وکیل 

رای ذیل، توسط وکیل مجموعه هم وکیل جناب آقای میلاد کریمی در خصوص جرم انتقال منافع مال غیر از دادگاه تجدیدنظر استان تهران اخذ شده است.

جهت رزو وقت مشاوره با ایشان لازم است شماره تماس خود را در سایت هم وکیل ثبت نمایید و یا به صورت مستقیم با شماره تماس 02191004494 تماس حاصل فرمایید.