وصیت نامه در امور بانکی

وصیت نامه در امور بانکی

سکینه دهقان

وصیت نامه در امور بانکی

یکی از موارد موضوعات مهم وصیت نامه در امور بانکی می باشد، اما قبل از بررسی این موضوع باید آشنایی با تعریف وصیت و انواع وصیت و وصیت داشته باشیم. در خصوص این موضوع می توانید از خدمات  وکیل بانکی  استفاده کنید.

 

تعریف وصیت و انواع وصیت در حقوق ایران

وصیت در تعریف لغوی به معنی وصل کردن می باشد و یک عقد لازم می باشد، وصیت در حقوق ایران شامل دو نوع وصیت تملیکی و وصیت عهدی می باشد. در مقاله تعریف وصیت و انواع وصیت این موضوع بطور دقیق مورد بحث و گفتگو قرار گرفته شده است .

انواع وصیت نامه چیست ؟ 

هر شخصی می تواند از سه نوع وصیت نامه استفاده نماید، وصیت نامه رسمی، وصیت نامه خودنوشت و وصیت نامه سری در مقاله انواع وصیت نامه این موارد مورد کاوش و بررسی می گردند.

وصیت نامه درامور بانکی :

در شبکه ی بانکی تنها به وصیت نامه ای می توانیم عمل کنیم که قبلاً توسط دادگاهی که گواهی حصر وراثت را صادر کرده تنفیذ شده باشد 

لذا وصیت نامه چه سری باشد چه رسمی باشد و چه خودنوشت، فقط زمانی قابل به اجرا گذاشتن است که توسط دادگاه تنفیذ شده باشد و قابلیت اجرا داشته باشد.پیگیری این موضوعات در دعاوی بانکی معمولا توسط  وکیل بانکی  انجام میشود.

تا رسیدن به نتیجه مطلوب در کنار شما هستیم

مدارک مورد نیاز بانک جهت امور انحصار وراثت 

حال شخصی که به نفعش وصیت شده با در 

دست داشتن مدارک زیر به شعبه مراجعه می کند:

وصیت نامه

اصل گواهی حصر وراثت که در آن به این شماره ی وصیت نامه حتماً اشاره شده باشد

گواهی نامه ی واریز مالیات بر ارث

مدارک شناسایی خودش برای احراز هویت

در این مرحله ؛ بعد از اینکه  مشتری احراز هویت شده است وشعبه بانک از اصالت و تنفیذ وصیت نامه مطمئن شده، بر اساس وصیت نامه اقدام کرده و آنچه از وجوه حساب مشتری متوفی به او تعلق می گیرد به ایشان پرداخت می نماید.

با توجه به تخصصی بودن مطالب معنونه توصیه می شود تا از وکیل تخصصی درانجام امورات حقوقی بهره مند شوید.