اعتراض در خصوص تصمیم شورای تامین استان یا شهرستان

اعتراض در خصوص تصمیم شورای تامین استان یا شهرستان

وحید نراقی پور

اعتراض در خصوص تصمیم شورای تامین استان یا شهرستان

در استان یا شهرستان شورایی تحت عنوان شورای تامین مکلف به حفظ نظم و امنیت استان می باشد اما در برخی از مواقع ممکن است این شورا تصمیماتی بگیرد که با قوانین و مقررات سازگار نباشد و یا تصمیماتی که خارج از حیطه ی سازمان می باشد . در این گونه موارد تصمیم سازمان قابل اعتراض و ابطال است . در این مقاله قصد داریم درمورد شورای تامین استان یا شهرستان و تکالیف آن ها و همچنین اعتراض به تصمیم آن ها صحبت کنیم.

 

تعریف شورای تامین استان یا شهرستان 

این شورا تحت نظارت شورای امنیت کشور می باشد که می تواند در تمامی استان ها و شهرستان های کشور فعالیت کند. شورای تامین شهرستان زیر نظر شورای تامین استان می باشد و همواره گزارشی از فعالیت های خود به شورای تامین استان می دهد و ریاست شورای تامین استان به عهده ی استاندار است.

اعضای شورای تامین استان یا شهرستان چه کسانی هستند ؟

شورای تامین مرکب از اشخاص زیر است :

  1.       ریاست شورا به وسیله ی استاندار 
  2.       فرمانده ی نیرو ی سپاه در ناحیه ی استان 
  3.      رئیس مرکز شهربانی استان 
  4.      عالی ترین مقام ژاندارمری استان 
  5.       در صورت وجود چندین نیروی نظامی حضور فرماندهان نیرو های نظامی استان 
  6.       سرپرست کمیته انقلاب استان 
  7.       مسئول اطلاعاتی استان

 تکالیف شورای تامین استان یا شهرستان چیست ؟

می توان وظیفه ی این شورا را از عنوان آن فهمید چرا که شورا مکلف به حفظ امنیت استان می باشد . به صورت ساده تر می شود وظیفه ی شورای تامین را به شرح زیر بیان کرد :

  1.       جلوگیری از فعالیت های غیر مجاز 
  2.      جلوگیری از بی نظمی و شلوغی های موجب اختلال 
  3.       بررسی تابعیت افراد

 

گاهی ممکن است فعالیت های اشخاصی بر خلاف مقررات شورا باشد  که منتهی به تصمیم شورای تامین در این خصوص بشود. 

نحوه اعتراض به تصمیم شورای تامین 

 با توجه به وظیفه ی شورا گاهی ممکن است شورا در راستای حفظ تامین امنیت و نظم در استان اقدا به صدور تصمیماتی بنماید که این تصمیم در برخی مواقع با قوانین و مقررات آن مخالف باشد یا اصلا تصمیم شورا در محدوده ی وظایف وی نبوده و این موضوع موجب تضیع حق اشخاص شود . در این گونه موارد اشخاص می توانند به تصمیم شورا اعتراض کنند و تقاضای ابطال آن را بنمایند.

برای مشاوره با وکیل متخصص از این طریق اقدام کنید

نحوه اعتراض در تصمیم شورای تامین استان یا شهرستان در دیوان عدالت اداری 

زمانی که تصمیم شورای تامین استان یا شهرستان یا خارج از حدود وظایف وی بوده یا مخالف قوانین و مقررات باشد که موجب از بین رفتن حقوق اشخاص بشود معترض می تواند از تصمیم شورای تامین استان یا شهرستان در خصوص موارد گفته شده در دیوان عدالت اداری خود یا به وسیله ی وکلای متخصص طرح شکایت کنند. تصمیم دیوان ممکن است مبنی بر تائید رأی شورای تامین استان یا شهرستان باشد یا دیوان تصمیم به ابطال رأی شورای تامین استان بکند. (اجرای حکم در دیوان عدالت اداری)

معترضین به تصمیمات شورای تامین استان یا شهرستان بهتر است بای اعتراض به تصمیمات این شورا به وسیله ی وکلای متخصص در این زمینه اقدام نمایند چرا که اعتراض به تصمیم شورای تامین استان و یا شهرستان نیاز به ظرافت های خاصی دارد و وکلای متخصص در این زمینه با تهیه ی دادخواست مناسب می توانند در مورد تصمیم شورا اعتراضی با اشاره به مقررات قانونی در دیوان عدالت اداری مطرح نمایند. 

توصیه ی آخر 

به تمامی دوستان عزیز و همراهان گرامی توصیه میگردد با توجه به پیچیدگی های دعاوی دیوان عدالت اداری قبل از اقدام به هر کاری با یک وکیل متخصص در این حوزه مشورت نمایید.