اعتراض در خصوص حکم انتقال یا تغییر محل جغرافیایی خدمت کارکنان

اعتراض در خصوص حکم انتقال یا تغییر محل جغرافیایی خدمت کارکنان

وحید نراقی پور

 اعتراض در خصوص حکم انتقال یا تغییر محل جغرافیایی خدمت کارکنان 

در این مقاله قصد داریم در خصوص تغییر محل کار و یا درخواست انتقالی و همچنین اعتراض به انتقالی اجباری بپردازیم.

 

مقدمه 

همه ساله در خواست های بسیاری در مورد تغییر محل کار به خاطر تغییر محل سکونت افراد به اداره های دولتی ارائه می شود و اشخاص بسیاری به دلایلی از جمله موقعیت کاری بهتر ، شرایط آب و هوایی و یا برای نزدیک بودن به خانواده های خود این تقاضا را می کنند اما در یکسری مواقع این سازمان دولتی است که بدون درخواست اشخاص و بر خلاف میل آن ها  اقداماتی برای انتقال آن ها به محل دیگر را می نماید که این موضوع باعث عدم رضایت و ناراحتی این اشخاص می شود یا زمانی که افراد دچار تخلفاتی شده و به همین جهت سازمان های دولتی اقدام به انتقال وی به محل دیگر برای مدت معیین به عنوان مجازات می نمایند. 

درخواست تغییر محل کار 

افرادی که تقاضای انتقال به محل هایی که یا قبلاً در آن جا زندگی می کردند یا به دلیل بیماری آن مناطق آب و هوای بهتری برای زندگی این اشخاص می باشد و همچنین به دلایل نزدیکی به خانواده به جهت مراقبت از آن ها یا موارد دیگر درخواست می نمایند. سازمان مربوطه درخواست را بررسی کرده و اگر شرایط انتقالی فرد محیا باشد با درخواست وی موافقت کرده و در غیر این صورت این درخواست منتفی می شود .

درخواست انتقالی به وسیله ی سازمان های دولتی  

در برخی موارد نیز برای انتقالی فرد از محلی به محل دیگر در سازمان های دولتی این انتقالی باید به رضایت خود شخص نیز برسد و چنانچه وی راضی باشد انتقالی انجام شده در غیر این صورت امکان انتقال وجود ندارد . 

اما گاهی سازمان یا اداره دولتی به دلیل نیاز نیروی انسانی در محل خاص اقدام به انتقالی اشخاص بدون رضایت آن ها می کند. در این گونه موارد اگر شخص ماندن در محل زندگی خود را ضروری بداند می تواند با انتقالی خود اعتراض کرده و درخواست عدم انتقال را بنماید . البته گاهی اوقات انتقال فرد از شعبه ی یک  شهر به شعبه ی دیگر همان شهر برای یک سازمان بدون رضایت وی انجام می شود . و اصلاً نیاز به رضایت وی وجود ندارد . 

انتقال به محل دیگر به عنوان مجازات 

از مهم ترین موارد انتقال اجباری به محل دیگر بدون رضایت فرد زمانی است که وی در سازمان مربوطه دچار تخلفاتی شده و این انتقال به عنوان مجازات برای وی انجام می شود . 

اعتراض در دیوان عدالت اداری  انتقال به محل دیگر

 در این حالت انتقال فرد با رضایت وی صورت گرفته و اعتراض در این خصوص مطرح نمی باشد اما در سایر موارد افراد می توانند به این انتقال که بدون رضایت وی صورت گرفته اعتراض کنند . با اعتراض فرد به سازمان مربوطه اگر این سازمان دلایل فرد را موجه نداند و هم چنان تصمیم خود در خصوص انتقال فرد را بدون رضایت وی نقض نکند افراد می توانند یا خود یا به وسیله ی یک وکیلی متخصص در این زمینه در دیوان عدالت اداری به این تصمیم سازمان های دولتی مبنی بر انتقال به شهر دیگر بدون رضایت وی اعتراض کنند.

اگر در این زمینه به راهنمایی بیشتر
نیاز داریــد با ما در تـماس باشــید

توصیه ی آخر 

به تمامی دوستان و همراهان گرامی توصیه می گردد با توجه به پیچیدگی های دعاوی دیوان عدالت اداری قبل از اقدام به هر کاری با یک وکیل متخصص در این حوزه مشورت نمایید.