نمونه دادخواست صدور حکم طلاق توافقی
نمونه دادخواست صدور حکم طلاق توافقی
در صورت توافق زن و شوهر به طلاق توافقی و توافق بر حقوق و تکالیف از جمله حضانت فرزندان، مهریه و نفقه، جهیزیه و ملاقات فرزندان، و کلیه مسائل ناشی از زوجیت و توافق بر وقوع طلاق، می توانند با گرفتن وکیل متخصص طلاق توافقی، پروسه طلاق توافقی را به سرعت طی نموده و انجام دهند. اولین در جهت طلاق توافقی، رعایت تشریفات طلاق توافقی یعنی تنظیم دادخواست طلاق توافقی است. در حال حاضر طی نمودن جلسات مشاوره و غربالگری پیش از طلاق توافقی زمانبر بوده و و حتی از عهده هر وکیل نیز خارج است. ما در این پژوهش به بررسی طلاق توافقی و همچنین ارائه یک نمونه دادخواست در مورد طلاق توافقی می پردازیم.
طلاق توافقی چیست؟
در طلاق توافقی هر دو طرف (زوج و زوجه) بر روی طلاق توافق داشته و درخواست طلاق از طرف هر دو می باشد. در صورت دارا بودن حق طلاق (وکالت در طلاق زوجه) روند طلاق ساده تر خواهد بود. بنابر این باتوجه به محدودیت هایی که در رابطه با قوانین مربوط به طلاق وجود دارد به خانم ها توصیه میشود ضمن عقد نکاح وکالت در طلاق را نیز از زوج درخواست نمایند.
نکات طلاق توافقی
-باید پیش از انجام طلاق توافقی و ثبت آن ،به انجام مشاوره و گذراندن دورهها بپردازید.
-هزینههای انجام طلاق توافقی با طرفین است و زوجین باید بر روی هزینه های طلاق توافق نمایند.یا هرکدام به صورت مساوی حق خود پرداخت نمایند.
-پشیمانی هر یک از زوجین پیش از صدور گواهی عدم امکان سازش ممکن می باشد و هرکدام از آنها ابراز پشیمانی نمایند، این گواهی صادر نمی شود.
-در طلاق توافقی زوجین باید در مورد مسائلی مثل نفقه، مهریه، حضانت و اجرت المثل و... را مشخص کرده و باید توافقنامه ای مبنی بر این موضوعات داشته باشند. مثلا زوجه میتواند تمام مهریه خود را ببخشد اما باید این موضوع را در توافقنامه عنوان کند.
-ممکن است گواهی عدم امکان سازش درصورتی برای زوجین صادر شود که گواهی عدم بارداری نیز وجود داشته باشد. فلذا بهتر است زوجه این گواهی را نیز تهیه کرده تا مشکلی از این بابت پیش نیاید.
مراحل انجام طلاق توافقی را بیان کنید؟
برای ثبت طلاق توافقی دو راه وجود دارد که در میتوانید از روش های یاد شده استفاده نمایید.
1.اولین مرحله در رابطه با طلاق توافقی تهیه توافقنامه میباشد. بدون نیاز به مراجعه به دادگاه زوجین میتوانند به توافق رسیده و توافقنامه تنظیم نمایند.
2.بعد از آن زوجین به صورت غیرحضوری و آنلاین باید در سایت http://zaman.behzisti.net/ ثبتنام نموده و جلسات مشاوره را طی نمایند و پس از جلسات مشاوره نیز اگر مجدد بر طلاق اصرار داشته باشند، گواهی عدم انصراف از طلاق به آنان اعطا می شود.
3.با ارائه ی گواهی عدم انصراف از طلاق دادخواست طلاق در دفتر خدمات الکترونیکی قضائی ثبت شده و باقی مراحل طی میشود.
روش دوم:
1.در این روش ابتدا دادخواست طلاق از طرف هر یک از زوجین در دفتر خدمات الکترونیک قضائی ثبت شده و مدارک لازم ثبت می گردد.
2.بعد از آن زوجین میتوانند در جلسات مشاوره شرکت نموده و در صورت عدم تمایل به حضور در جلسات مشاوره، از طریق وکیل خود اقدام نمایند و به صورت غیرحضوری اقدام به طلاق نمایند.
3.امکان طلاق غیرحضوری به واسطعه ی اخذ وکیل ممکن است و پس از طی شدن مراحل، حدود ۱۰ الی ۲۰ روز کاری رای طلاق صادر میشود.
نمونه ای از دادخواست طلاق توافقی
در پایین یک نمونه دادخواست تقاضای صدور حکم طلاق توافقی آورده شده است.
نتیجه گیری
طلاق توافقی در سریع ترین زمان ممکن نسبت به سایر انواع طلاق ها صورت می پذیرد بنابر این اگر قصد اتمام زندگی مشترک را دارید بهترین و سریع ترین راه طلاق توافقی می باشد. وکلای هموکیل با تسلط به موضوع طلاق توافقی با بیش از 10 سال سابقه میتوانند پرونده ی طلاق شما عزیزان را پیش برده و یا در رابطه با طلاق توافقی مشاوره حقوقی آنلاین، و حضوری به شما ارائه نمایند، برای تسریع می توانید با کلیک بر روی درخواست تنظیم دادخواست حقوقی و ثبت شماره تلفن خود وکلای خبره با شما تماس حاصل کرده و مشورت می دهند. مشاوره حقوقی دارای مزیتهای بسیاری است و باعث میشود که نسبت به موضوع حقوقی خود اشراف کامل داشته و با اگاهی کامل نسبت به قوانین اقدام نمایید. بنابراین شما میتوانید از این مزیت استفاده کرده و اطلاعات مربوط به طلاق توافقی دریافت نمایید.
اولین کسی باشید که نظر می دهید.